Premiere Wit Licht

Dit filmpje duurt 36 seconden dinsdag 9 december 2008 In Amsterdam is gisteravond de speelfilm, Wit Licht, in premiere gegaan. De film waarin zanger Marco Borsato de hoofdrol speelt, gaat over kindsoldaten in Afrika. Veel bekende Nederlanders waren erbij. Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima wilde de premiere niet missen. Maxima zei dat ze het een indrukwekkende film vond.
Onderwerpen:

Bekijk ook:

  • Marco Borsato niet naar Oscars woensdag 14 oktober 2009 De film Wit Licht met Marco Borsato in de hoofdrol maakt toch geen kans op een Oscar. Dat is de bekendste filmprijs ter wereld. In plaats van Wit Licht maakt de Nederlandse film Oorlogswinter nu wel kans op een Oscar.
  • Film Marco Borsato kans op Oscar woensdag 2 september 2009 De speelfilm Wit Licht met zanger Marco Borsato in de hoofdrol maakt kans op een Oscar. De Oscars zijn de belangrijkste filmprijzen. De film doet mee in de categorie beste buitenlandse film.
  • Premiere film Wit Licht dinsdag 9 december 2008 In Amsterdam is gisteravond de speelfilm, Wit Licht, in premiere gegaan. De film waarin zanger Marco Borsato de hoofdrol speelt, gaat over kindsoldaten in Afrika. Veel bekende Nederlanders waren erbij. Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima wilde de premiere niet missen. Maxima zei dat ze het een indrukwekkende film vond.

Laatste nieuws