Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Lucas praat met de rijkste man op aarde

Bill Gates heeft zo'n 70 miljard euro en is daarmee de rijkste man ter wereld. Lucas van het Zapp Weekjournaal vroeg hem hoe het is om extreem rijk te zijn, of hij school leuk vond en of hij vroeger populair was.

Ik was alleen populair omdat ik slim was, maar ik ging niet met meisjes uit en werd niet uitgenodigd voor de leukste feestjes.

Bill Gates

Gates werd rijk als bedenker en baas van computerbedrijf Microsoft. Nu is het zijn beroep om geld weg te geven. Met zijn stichting heeft hij al miljarden gegeven aan goede doelen. 

Eerst koop je alles wat je wil hebben. Daarna ga je je ouders en je kinderen helpen. En vervolgens geef je geld aan mensen die echt hulp nodig hebben.

Bill Gates

Wil jij een handtekening van Bill Gates winnen? Mail dan naar zappweekjournaal@nos.nl en laat weten waarom jij hem wilt hebben. Vergeet niet je naam en adres te mailen, anders kunnen we de handtekening niet opsturen. 

482
Geld maakt niet gelukkig.
Eens60%
Oneens40%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken