Plensbuien zorgen voor gedoe

Je hebt het vast gemerkt: het heeft geregend dit weekend. Héél veel geregend. Door al die plensbuien zijn behoorlijk wat evenementen in het water gevallen.

Voetbal

Zo hadden de buien gevolgen voor het EK voetbal. De kwartfinalewedstrijd Duitsland-Denemarken werd gisteravond afgelast omdat het veld onder water stond. Die wedstrijd is vanmiddag alsnog gespeeld.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

En op meer plekken zijn sportevenementen afgelast. In Friesland kon gisteren niet gesprongen worden tijdens de finales van de Nationale Fierljepmanifestatie, alle wedstrijden van de Rotterdamse honkbalvereniging Neptunus gaan niet door en in Zeeland is de laatste dag van een paardensportevenement afgelast.

Paardrijden in de nattigheid in Zeeland.
Omroep Zeeland

Door de zware buien kwamen straten in onder andere Gouda en Leiden blank te staan doordat er in een uur meer extreem veel regen viel. Het was dikke pech voor mensen die net buiten waren tijdens een wolkbreuk.

Rooie Reporter
@rooiereporter
Wolkbreuk boven de regio Leiden
2 jaar geleden
597
Vind jij regen vervelend tijdens de zomervakantie?

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken