Lichaam van Anne Faber gevonden in Zeewolde

Heftig nieuws uit Zeewolde. Daar is het lichaam van Anne Faber gevonden. De vrouw van 25 jaar was sinds vorige week vermist.

Zoektocht

De hele dag is door de politie met speurhonden naar Anne gezocht. Agenten waren extra voorzichtig, omdat ze geen sporen uit wilden wissen. Dat is belangrijk voor het onderzoek, want de politie wil natuurlijk precies weten wat er met de vrouw is gebeurd.

Vermist

Anne ging vorige week vrijdag een stuk fietsen. Ze stuurde nog een selfie van zichzelf in de regen naar haar vriend, maar kwam daarna niet meer thuis. Agenten, vrijwilligers en zelfs het leger gingen naar haar op zoek. Eerst in de omgeving van Utrecht en sinds gisteren ook in Zeewolde.

Opgepakt

De politie heeft eerder deze week een man opgepakt. Hij woonde vroeger in Zeewolde en daarom werd ook daar gezocht. De rechter heeft vandaag gezegd dat hij langer in de cel moet blijven.

Vermissingen zoals die van Anne Faber komen bijna nooit voor. Daarom is het veel in het nieuws. Ben je geschrokken van het nieuws, dan kun je hier tips lezen.

Bekijk ook