Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. Enzo en Dee zijn toch weer een stelletje

Nieuws waar heel veel kinderen blij van werden deze week: Enzo Knol en zijn vriendin Dee hebben weer verkering. En natuurlijk maakten ze dat bekend in een video.

Wij hebben verkering

2. Nederlandse YouTubers in de terugblik op 2017-video

En nog meer over YouTube. Ieder jaar verschijnt er een video met een terugblik op het afgelopen jaar. Daarin komen de video's met de meeste views, de bekendste YouTubers en de grootste muziekhits voorbij. Dit jaar doen er ook twee Nederlandse YouTubers mee. Zie jij wie dat zijn?

Nederlandse YouTubers in de terugblik op 2017-video

3. Onbekende man speelt de sterren van de hemel in Groot-Brittannië

Veel aandacht voor een man uit de Britse stad Manchester. Een filmpje van zijn optreden ging viral! Journalisten zochten de man op en kwamen erachter dat hij zichzelf piano heeft leren spelen.

Door het succes van het filmpje heeft de man aanbiedingen gekregen uit Cuba en Las Vegas om daar te komen spelen. Hij wil zelf graag meedoen aan een talentenshow.

Man speelt sterren van de hemel op de piano

4. Vliegende pizza

Een astronaut uit Italië had zo'n zin in pizza, dat zijn baas besloot een pakket pizza-ingrediënten naar het ruimtestation te sturen. Maar pizza's maken zonder zwaartekracht is nog best een dingetje:

Pizza Night!

5. Berg knuffels

En dan nog een lieve actie in België. Vlak voor een voetbalwedstrijd gooiden supporters honderden knuffels het veld op. De knuffels zijn cadeautjes voor kinderen met een beperking. Aan de enorme berg te zien, kunnen er heel wat kinderen blij worden gemaakt.

Voetbalfans gooien knuffels voor zieke kinderen op het veld