Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Gigantische verkleedpartij in Deventer

In Deventer is dit weekend het Dickens Festijn. Bijna duizend mensen gaan verkleed als figuren uit de boeken van de schrijver Charles Dickens.

Beroemd

Charles Dickens leefde in de 19de eeuw kwam uit Engeland. Hij was een van de beroemdste schrijver van zijn tijd. Zijn verhalen gaan vaak over kinderen die in armoede leven. Bekende verhalen van Dickens zijn Oliver Twist, Nicholas Nickleby en A Christmas Carol.

Aan de grote verkleedpartij in Deventer doen ieder jaar ook veel kinderen mee. Wat vind jij van zo'n feest. Een beetje kinderachtig of juist hartstikke leuk? Reageer op de stelling:

529
Verkleedfeesten zijn kinderachtig.
Eens36.9%
Oneens63.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken
astridsvs
Dickens is here en het leukste meisje van Deventer doet mee! 🎄 🎄 🎄 @ritapiazza @stoerevrouwensporten #deventer #overijssel #dickens #dickens2017 #dickensfestival #dickensfestijn #charlesdickens #kerstmis #kerstmarkt #christmas #christmasmarket
jeffrey__willems
Gezellig een dagje in de stad op het Dickens Festijn. 🎄🎄🎅 #Deventer #DickensFestijn #CharlesDickens #Dickens #InDeventer
vvvdeventer
Dickens Festijn 2017. #dickensfestijn #deventer