Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. Een doodeng wereldrecord

Brrr: een man in India heeft een mega-spannend wereldrecord gebroken. Met een vlijmscherp zwaard hakt hij en een hele berg watermeloenen door op de blote buik van zijn vriend! In 1 minuut lukte hem dat 49 keer:

Most watermelons chopped on the stomach in one minute - Guinness World Records

2. Viral met een selfie

De 13-jarige Ryan werd deze week beroemd. Hij zat in het stadion tijdens de Super Bowl, het grootste sportevenement in Amerika. Tijdens het optreden van Justin Timberlake maakte Ryan één van de beste selfies ooit:

3. Deze babyfoto is de populairste post op Insta

Deze foto van de baby van Kylie Jenner en rapper Travis Scott heeft in korte tijd 15 miljoen likes gekregen. Nog nooit kreeg een foto op Instagram zoveel hartjes. Baby's zijn populair op Instagram, want de vorige populairste foto was van de baby van Cristiano Ronaldo.

4. Disneyfiguren om op te eten

De taarten van een Amerikaanse kunstenaar zijn bijna te mooi om op te eten. Ze maakt prachtige taarten met superhelden, Disneyfiguren en prinsessen. Op YouTube kan je precies zien hoe dat gaat:

Disney Princess Hand Pies Fan Art

5. Oplossing voor een gebroken skateboard

Wat zou jij doen als jouw skateboard door midden breekt? Deze jongen pakt het slim aan:

Wat zou jij doen als je skateboard door midden breekt?