Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Hoe gaat het nu met deze winnaars van The Voice Kids?

Iris, Esmee en Lucas hebben één ding gemeen: ze hebben alle drie een keer de Voice Kids gewonnen. Op dit moment is een nieuw seizoen bezig. De finale is volgende week. De kinderen die meedoen hopen natuurlijk dat de Voice Kids het begin is van een mooie muziekcarrière. Maar krijgen ze die ook? We vroegen het de oud-winnaars.

Ik heb door de Voice Kids heel veel ervaring opgedaan.

Iris won vorig jaar

Vorig jaar won Iris de Voice Kids. De jaren daarvoor lukte het Esmee en Lucas. Alle drie kregen ze een mooie trofee en een studiebeurs. Maar echt doorbreken tot een grote ster, dat is ze allemaal nog niet gelukt.

In korte tijd beroemd

De manager van Esmee en Lucas weet veel over de muziekwereld. Volgens hem moeten deelnemers van talentenjachten niet te hoge verwachtingen hebben als ze meedoen. Je kunt via een programma in korte tijd beroemd worden, zegt hij, maar niet iedereen lukt het om daarna ook echt beroemd te blijven.

Uitverkochte zalen

Toch vinden de oud-winnaars het programma een goede opstap. Zij blijven oefenen en zingen tot ze hun doel bereiken: uitverkochte zalen en nummer 1-hits.