Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. De beveiliger van Ed Sheeran wordt beroemd!

Beroemde mensen worden soms beveiligd. Maar eigenlijk weet je bijna nooit door wie. Behalve bij de zanger Ed Sheeran:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

2. Jodelend jongetje al twee weken in de Trending-lijst op YouTube

Een jongetje van 10 uit de Verenigde Staten gaat al sinds eind maart viral. Hij zingt een jodel-lied in deze supermarkt:

Jodelende jongen gaat viral

3. Hond wordt beroemd door Google Street View

Heb jij weleens een auto van Google zien rijden? Die auto's maken beelden waardoor je online straten kunt bekijken. Een hond in Japan is daardoor bekend geworden:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

4. In de VS kun je een burger eten met een heel bijzonder ingredi├źnt

Namelijk: een tarantula! Als je de burger met spin erop opeet, ben je officieel winnaar van de tarantula challenge en krijg je een speciaal T-shirt.

wraloutandabout
Bull City Burger & Brewery
We tried the tarantula burger at @bullcityburger #wraloutandabout

5. Kat Loki is hartstikke populair op Instagram

En dat terwijl ze er soms best eng uit kan zien. Haar twee snijtanden zijn namelijk altijd goed te zien. Maar volgens haar baasje is ze juist hartstikke lief en houdt ze van aaien.

loki_kitteh
­čśĆ #catstagram #catsagram #cat #cats #kitten #instacat #catsofinstagram #catsoninstagram #pet #pets #cute #cutecat #instacat_meows #catoftheday #gato #cats_of_instagram #cutepetclub #thedailykitten #kittycat #catlover #ilovecats #animals #meow #instacute #photooftheday #animaladdicts #nature_cuties #igcutest_animals