Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Prins Harry en Meghan Markle getrouwd

Prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd. In een kasteel in de buurt van Londen gaven ze elkaar het jawoord tijdens een heel serieuze ceremonie. Ze gaan vanaf nu als hertog en hertogin van Sussex door het leven.

Gasten

Bij de bruiloft waren 600 officiële gasten en een paar honderd gewone Britten. Amelia van 12 jaar was een van de gasten. Zij werd uitgenodigd omdat ze de aanslag bij het concert van Ariana Grande meemaakte.

Filmsterren

Er waren ook veel bekende mensen aanwezig, zoals tv-presentator James Corden, tennisster Serena Williams en acteur George Clooney. Meghan Markle is zelf ook een bekende actrice. Haar collega's uit de serie Suits waren we ook.

Duizenden journalisten

Het huwelijk van Harry en Meghan is al maanden regelmatig in het nieuws. Duizenden journalisten zijn naar Engeland gegaan om er verslag van te doen. Vind jij dat leuk om te weten of hartstikke overdreven? Reageer op de stelling:

451
Er is te veel aandacht voor het huwelijk van Harry en Meghan.
Eens62.9%
Oneens37.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook