Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Stress voor kaartjes van populaire boyband BTS

Het was een spannende dag voor veel fans van BTS. Vandaag begon de kaartverkoop voor het concert van de populaire boyband. Het concert was in een paar uur uitverkocht, maar niet alle fans hebben een kaartje.

Stress

Door technische problemen met de verkoopsite was er veel stress bij fans. Na uren wachtrijen en foutmeldingen hadden ze nog steeds geen kaartjes. Het is ook superfan Sara niet gelukt. Je ziet haar in het filmpje hierboven.

Populair

BTS komt uit Zuid-Korea en staat voor Bangtan Boys. De zeven jongens zijn al sinds 2013 superpopulair in eigen land, maar veroveren nu de hele wereld. Hun nieuwste album kwam zelfs op 1 binnen in Amerika. De hoogste plek ooit voor een act uit Azië.

Duur

Fans moeten wel wat over hebben voor het concert. Gewone staanplaatsen kosten 180 euro per kaartje. Zou jij zoveel betalen voor je favoriete artiest? Reageer op de stelling:

500
Een concert van mijn favoriete artiest mag best veel geld kosten.
Eens38.6%
Oneens61.4%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

BTS is een K-pop-band. K-pop staat voor Koreaanse popmuziek en wordt vaak gezongen door grote groepen meiden of jongens. Ze kunnen altijd goed dansen en maken een mix van dance, rap en pop. In februari was verslaggever Malou in Zuid-Korea en sprak ze met fans en een K-pop-ster:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bekijk ook