Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. Chillen in een bubbelbad

Een man in Amerika maakte dit filmpje van een beer die uitgebreid zit te chillen in zijn bubbelbad. De beer heeft niet alleen in het bubbelbad gezeten, maar ook een drankje gepikt en een uur in de tuin geslapen.

Beer chillt in bubbelbad

2. De sportiefste voetballers

Japanners zijn supernette mensen, dat hebben de voetballers en de supporters bewezen. Nadat de Japanners in de laatste minuut werden uitgeschakeld, hebben ze de kleedkamer supernetjes opgeruimd. En de supporters hebben het stadion schoongemaakt!

Schone Japanners

3. Film van Dylan

YouTuber Dylan Haegens heeft een voorproefje van z'n film online gezet. En die was natuurlijk direct trending. De film gaat over het leven van de YouTuber. Hij lijkt een perfect leventje te hebben, totdat er een gemene jongen opduikt.

In de film spelen veel bekende mensen mee. Onder andere kickbokser Rico Verhoeven, Bibi, Meisje Djamila, Clonny Games, Kalvijn en de mannen van StukTV zijn erin te zien.

DE FILM VAN DYLAN HAEGENS! - Trailer

4. Omgekeerde spijkerbroek

Het is weer tijd voor een opmerkelijke mode-trend: de omgekeerde spijkerbroek. Zou jij hem dragen?

Omgekeerde spijkerbroek

5. Vogel verbaasd door What The Fluff Challenge

Je hebt het vast voorbij zien komen: de What The Fluff Challenge. Je verstopt je achter een kleed voor je hond en filmt dan de reactie. Dat blijkt dus niet alleen te werken bij honden:

Vogel verbaasd door What The Fluff Challenge