Wonder Woman verrast kinderen in ziekenhuis

Superheld Wonder Woman heeft een kinderziekenhuis in Amerika bezocht. Actrice Gal Gadot ging compleet in kostuum langs bij zieke kinderen.

De kinderen konden hun ogen niet geloven toen hun superheld de ziekenhuiskamers binnen kwam. Ze gingen samen met Wonder Woman op de foto en kregen cadeautjes van de actrice.

galgadotpic
Gal visiting the Inova Children’s Hospital. ❤️😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#galgadot #wonderwoman #dc #dceu #dccomics #justiceleague #batman #superman #aquaman #flash #benaffleck #henrycavill #dianaprince #superheroes #israel #israeli #chrispine #stevetrevor @gal_gadot

Een arts van het ziekenhuis bedankt Wonder Woman op Twitter. Ze kon er zelf jammer genoeg niet bij zijn om haar held te ontmoeten.

Patty Seo-Mayer
@PSeoMayer
Dear @GalGadot- Thank you SO MUCH for visiting my patients and colleagues at #InovaChildrensHospital! Next time, can you align your visit with my call schedule? Love, #SuperFan
8 maanden geleden

De film Wonder Woman gaat over een prinses van de Amazones met superkrachten. Ze verlaat de jungle om te vechten tegen de god van de oorlog. De film kwam vorig jaar uit in de bioscoop en was toen heel populair.

Bekijk ook