Kylie Jenner is bijna de jongste miljardair ooit

Kylie Jenner is bijna de jongste miljardair ooit

Ze is pas 20 jaar oud, maar Kylie Jenner is nu al bijna de jongste miljardair ooit. Er zijn wel meer jonge miljardairs, maar niet die zelf hun eigen geld verdiend hebben.

900 miljoen

Nu is Mark Zuckerberg nog de jongste miljardair ooit. Hij is de bedenker van Facebook en had op 23-jarige leeftijd al een miljard dollar. Kylie Jenner heeft nu ongeveer 900 miljoen dollar. Dat is omgerekend bijna 770 miljoen euro.

Beroemd

Kylie Jenner is erg populair. Ze heeft meer dan 110 miljoen volgers op Instagram. En op Snapchat heeft ze er nog veel meer.

Kylie komt uit een beroemd Amerikaans gezin. Samen met haar halfzus Kim Kardashian was ze te zien in een tv-serie over haar familie, Keeping Up With the Kardashians. Hier zie je Kylie (links) samen met haar halfzus Kim (rechts):

Kylie heeft veel geld verdiend met de serie over haar familie. Maar het meeste heeft ze verdiend met haar eigen make-upmerk, Kylie Cosmetics. Het merk is heel beroemd en bestaat sinds 2015. Sindsdien heeft Kylie er meer dan 550 miljoen euro mee verdiend.