Oproep: Wat wil jij weten van Dee?

Kijk jij weleens naar de foto's en filmpjes van Dee? Binnenkort mogen we de populaire Instagrammer interviewen, die eigenlijk Demira heet. We nemen graag jouw vragen mee.

Zo doe je mee!

Maak een filmpje. Begin de video door jezelf voor te stellen en stel daarna je vraag. Stuur je video naar jeugdjournaal@nos.nl of via een DM op Instagram. De leukste vragen kiezen we uit en gaan we aan Dee stellen. Je kunt je filmpje insturen tot en met zondag 5 augustus.

Veel kinderen kennen Dee als de ex-vriendin van Enzo Knol, maar ze is ook bekend van andere dingen. Zo zingt Dee graag en heeft ze meer dan een miljoen volgers op Instagram. Daar heeft ze al duizend foto's geplaatst.

dee
Post nr 1000! ✨ Ongeveer 5 jaar geleden begon dit instagram avontuur. Veel van jullie zullen van Youtube komen, sommige zijn hier op een andere manier. Ik vind het ontzettend leuk om, ook nu jullie mij niet meer in de vlogs zien, toch te kunnen delen wat mij bezig houdt. Ik vind het belangrijk om jullie bepaalde dingen te laten zien en besef me heel goed dat ik een voorbeeldfunctie heb. 1000 posts, 1.167.739 volgers en heel veel likes en lieve berichtjes verder wil ik jullie bedanken voor alles. 🌹