Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Meer bloeddonoren door gratis League of Legends-skin

Een reclame van de bloedbank heeft goed gewerkt. De organisatie geeft iedereen die zich aanmeldt als bloeddonor een skin voor het spel League of Legends. Daardoor hebben ze in 2 weken meer dan 300 nieuwe donoren.

Kostuum

Een skin is een soort kostuum dat je aan jouw personage kunt toevoegen. Door de actie hebben vooral jonge mannen zich aangemeld bij de bloedbank. En dat is goed nieuws, want juist die groep wordt minder snel donor.

Madelief is gamer en heeft zich ook aangemeld voor de actie. Zij vindt het een goed idee en vertelt erover in de video hierboven.

Kinderen

Om bloed te mogen geven moet je 18 jaar en ouder zijn. Kinderen mogen dus geen bloed geven. Maar kinderen kunnen wel hun ouders of bijvoorbeeld een oom of tante aanmelden. Als dat lukt, kunnen ze een selfie opsturen van die persoon. Dan krijgen ze alsnog de codes voor de game en krijgen ook zij de gratis skin.