Glennis Grace wint America's Got Talent niet

Glennis Grace wint America's Got Talent niet

Glennis Grace is niet de winnaar geworden van het tv-programma America's Got Talent. De zangeres werd in de finale door het Amerikaanse publiek niet bij de laatste vijf kanshebbers gekozen.

Duet

Glennis zong dinsdagavond in de finaleshow het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarvoor veel complimenten van de jury. Amerikaanse tv-kijkers konden twaalf uur lang stemmen op hun favoriete finalist. Gister trad ze nog een keer op. Ze deed een duet met de zangeres Bebe Rexha.

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

Nadat de uitslag bekend was geworden, zei Grace tegen de NOS dat ze zich voldaan en "heel goed" voelt.

Ik ben hier zes maanden geleden aan begonnen met eerst heel veel twijfel, maar ik heb het toch gedaan. En kijk hoe ver ik ben gekomen, dit is voor mij al een overwinning. De kans dat je gaat winnen is klein, maar om het al tot de finale te halen, dat was eigenlijk mijn doel.
Glennis Grace

De magiër Shin Lim is de winnaar geworden van America's Got Talent. Hij wint niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen. Glennis Grace is plannen aan het maken om door Amerika te touren. Wanneer ze dat gaat doen, is nog niet duidelijk.