Het beste uit de 'Check dit dan'

Wat zijn de opvallendste nieuwtjes uit onze rubriek Check dit dan? Iedere zondag zetten we de hoogtepunten voor je op een rij. Met deze week:

1. Vliegende geiten

Een groep geiten werd naar een betere en hogere plek gebracht in een Amerikaans natuurreservaat. En ze hoefden niet zelf te klimmen. Ze werden gebracht met een helikopter!

Vliegende geiten

2. Stoere opa pakt inbrekers aan

Dit is misschien wel de coolste opa ter wereld. Hij is 85 jaar en bedacht zich geen seconde toen er 3 overvallers de winkel inkwamen. Hij joeg ze alle drie weg en raakte zelf niet gewond.

Stoere opa pakt inbrekers aan

3. Verkleed op de schoolfoto

Studenten van een middelbare school in de Verenigde Staten hebben iets grappigs bedacht. Voor de foto's op hun schoolpasjes proberen ze zo goed mogelijk op bekend figuur te lijken. Vind jij dat goed gelukt?

Verkleed op de schoolfoto

4. Eekhoorns in de knoop

Vijf eekhoorntjes in de Verenigde Staten zaten met elkaar in de knoop. In het nest waren hun staarten verstrikt geraakt en het was een grote warboel van vacht, gras en plastic. Terwijl de beestjes verdoofd waren, zijn hun staarten voorzichtig los geknipt.

De verwarde eekhoorns.
Die dieren moesten verdoofd worden om ze uit de knoop te kunnen halen.
Nu gaat het weer goed met de dieren.

5. Welke appel is nep?

Een kunstenaar uit Engeland kan enorm goed tekenen. Zijn kunstwerken lijken net echt! Zie jij welke appel echt en welke nep is?

Zie jij welke appel echt en welke nep is?