YouTuber Nesim wint bokswedstrijd van Anouar

YouTuber Nesim heeft Instagrammer Anouar verslagen. Gisteravond stonden ze samen in de boksring. Ze vochten drie keer 1,5 minuut tegen elkaar. Na drie rondes verloor Anouar.

Hier kan je een stukje van de vechtpartij bekijken:

nesimelahmadi
💪🏽❤️

Nesim Najih ken je misschien wel van het populaire kanaal Supergaande (567.000 abonnees). Anouar Vines is vooral bekend van zijn comedy-kanaal op Instagram (142.000 volgers).

Boef

Na de wedstrijd riep Nesim dat hij de volgende keer tegen Boef wil vechten. Ook bedankt hij alle mensen die hem hebben aangemoedigd.

nesimelahmadi
Elhamdoellilah ❤️ Ik wil iedereen bedanken voor alle liefde, ik hou van jullie allemaal! @anouarvines je bent een strijder 4 LIFE! Much respect naar jou bro. - Voordat er te veel commotie ontstaat wil ik een shout out naar @boef072 doen, ik gooide zomaar je naam omdat je de eerste was die in me opkwam (terwijl ik buiten adem was 😂😂) alleen maar love broski❤️ - Ik heb nog veel te leren en moet nog fucking veel trainen maar we zijn blij en dankbaar met de winst, nogmaals een dikke SO naar alle mensen die mij supporten! Ik hou van jullie allemaal ❤️ So naar @spiketvnl @worldfightingleagueofficial @officialmomine @myriamahmadi @jegisyegoian @imrosyan @filmatik.nl @hairworldistanbul @puma Osu❤️