Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Max & Anne winnen Junior Songfestival!

Max & Anne zijn de winnaars van het Junior Songfestival! In een superspannende finale werd gisteravond bepaald dat hun liedje Samen het beste is.

Hieronder zie je hun optreden in de finale:

Finale-optreden van Max & Anne

Max & Anne kregen veel punten van de jury en ze kregen de meeste punten van de kijkers thuis.

Lucas sprak met Max &Anne direct na de show. Dat interview zie je vanavond in het Jeugdjournaal.

annebuhre
OMGGGGG MIJN GROOTSE DROOM IS UITGEKOMEN😱😱😱!! Ten eerste wil ik alle fans bedanken voor het stemmen echt zonder jullie was dit nooit gelukt❤️❤️!! Ten tweede alle mensen van achter de schermen en het hele team, want jongens wat die allemaal moeten regelen is niet normaal😘! Ten derde al mijn lieve familie en vrienden die me dit half jaar ontzettend hebben gesteund😊!! En als laatste de andere finalisten voor dit geweldige avontuur, we zijn echt 1 familie geworden en dat pakt niemand ons meer af. Max en ik zijn SAMEN niet normaal gelukkig en hebben ontzettend genoten!! Op naar Minsk met z’n alle, want we gaan echt met z’n alle SAMEN knallen🎉!! #winnaars #JSF #juniorsongfestival #Minsk #eurovision #SAMEN #letsmakeNLproud
346
Denk jij dat Anne & Max het Junior Eurovisie Songfestival kunnen winnen?
Ja70.4%
Nee29.6%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken