Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De Eindmusical wint de Gouden Stuiver!

De Eindmusical heeft tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de prijs voor het beste jeugdprogramma gewonnen. De serie kreeg de meeste stemmen en mocht de Gouden Stuiver mee naar huis nemen.

deeindmusical
Allemaal bedankt voor het stemmen... WE HEBBEN DE GOUDEN STUIVER GEWONNEN 😘🔥😱 #televizierring #goudenstuiver #deeindmusical #eindmusical #npozapp @npozapp

De serie won van Bommetje en de Viral Fabriek. Nadat de acteurs de prijs van Ronnie Flex kregen, bedankten ze al hun collega's in een speech.

We vonden het echt een geweldig programma om te mogen maken. We hebben zo veel geleerd en we hebben zo veel kansen gekregen.

Acteur Reduan

Beau van Erven Dorens was de grote winnaar van de avond. Hij won de prijs voor beste presentator en voor het beste programma. Voor Beau Five Days Inside logeerde hij bij verschillende instellingen. Bijvoorbeeld in een brandwondencentrum en een bejaardentehuis voor verslaafden. Het programma won van De Luizenmoeder en Expeditie Robinson.

Beau van Erven Dorens op het Televizier-Ring Gala.
ANP