PSV scoort snelste goal ooit, maar is toch uitgeschakeld

Een grote teleurstelling voor voetbalclub PSV. De mannen zijn uitgeschakeld in de Champions League. Gisteravond verloren ze met 2-1 van de Britse club Tottenham.

Snelste goal ooit

Toch was het eerste doelpunt best een bijzondere. Luuk de Jong scoorde al na één minuut. Nog nooit eerder lukte dat PSV in de Champions League zo snel. Daarna bleef het heel lang 1-0.

2-1

Na 78 minuten scoorde Harry Kane van Tottenheim hard raak. En hij schoot één minuut voor het einde van de wedstrijd nóg een bal in het doel.

Het is echt zuur. We hebben het net niet gehaald. Toch hebben we heel de wedstrijd echt als team gespeeld. Maar we staan met lege handen.
Keeper Jeroen Zoet

De keeper zegt dat hij baalt als een stekker. Maar toch is hij ook wel trots dat PSV zo ver is gekomen.