Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Jayden is 'plogbaas' en maakt zijn buurt schoon

Jayden van 10 heeft een heel milieuvriendelijke hobby. Samen met zijn vrienden ruimt hij afval op terwijl hij aan het joggen is! Dat noem je 'ploggen'.

Iedere week maken ze de straten van Spijkenisse weer schoon. Hun vondsten laten ze zien op het Instagram-account 'Plogbaas':

plogbaas
๐Ÿ‘‘trash na paar dagen ploggen ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ๐Ÿคœ๐Ÿผ๐Ÿค›๐Ÿผ . . #plogbaas #cleanyourshitup #heyyoudroppedsomething #ploggen #plocka #plogging #plasticfree #beatplasticpollution #plasticsucks #bethechange #plasticsoup #plasticfreeoceans #nomoreplastic #plasticplanet #plasticocean #cleanup #cleanstreets #noplastic #spotthetrash #protectourearth #savetheearth #cleanoceans #lessplastic #plogkids #plogbaasrun #teamplogbaas #oceancleanup #plogbazen

De burgemeester van Spijkenisse is blij met het harde werk van Jayden en zijn vrienden. Hij besloot om hem een lintje te geven. Dat is een prijs voor mensen die iets goeds doen voor Nederland.