Cristiano Ronaldo niet meer op hoesje van FIFA 19

Cristiano Ronaldo niet meer op hoesje van FIFA 19

Cristiano Ronaldo is niet langer de ster van de game FIFA 19. De voetballer is verdwenen van de verpakkingen en zit niet meer in de reclames voor de game. Ook is hij weggehaald uit de laadschermen van het spel.

Op de cover staan nu Kevin De Bruyne van Manchester City, Neymar van Paris Saint Germain en Paulo Dybala, ploeggenoot van Ronaldo bij Juventus.

EA SPORTS FC

@EASPORTSFC

16 teams, 7 games, 3 potential champions, 1 🔥 new #FIFA19 cover. https://t.co/pTvLyJF1qw @neymarjr @PauDybala_JR @DeBruyneKev https://t.co/JhjQryW4Av

Afbeelding bij tweet

6 februari 2019 • 19:00

EA Sports, de maker van FIFA, heeft geen uitleg gegeven over de verandering. Deskundigen denken dat EA Sports de voetballer niet meer een goed voorbeeld vindt. Hij is namelijk een paar keer slecht in het nieuws gekomen.

Zo zou Ronaldo in 2009 seks hebben gehad met een vrouw, terwijl zij dat niet wilde. Ook kreeg hij dit jaar een boete van 18,8 miljoen euro, omdat hij te weinig belasting betaalde.

Juichen

De voetballer is nog wel gewoon als speler te kiezen in FIFA 19. Ook zijn manier van juichen is niet uit het spel gehaald.