Superstunt van Ajax tegen Real Madrid

Ajax heeft de kwartfinale van de Champions League gehaald. De club uit Amsterdam won met maar liefst 4-1 van Real Madrid. Dat is behoorlijk knap. De Spaanse club won de Champions League de afgelopen drie jaar.

De wedstrijd begon meteen goed. Ajax speelde aanvallend en in de zevende minuut maakte Hakim Ziyech het eerste doelpunt. Tien minuten later maakte David Neres er met een fraai boogballetje 0-2 van. Na rust scoorden Tadic en Lasse Schöne.

Ziggo Sport Voetbal

@ZS_Voetbal

EEN HISTORISCHE AVOND 😱😱😱 @AFCAjax schakelt titelverdediger @RealMadrid uit 👏 Liefst 4 goals van de Amsterdammers 👇 #RMAAJA #Ajax #RealMadrid #ZiggoSport https://t.co/XEAMvJc565

Afbeelding bij tweet
Afspelen

5 maart 201923:01

Na de wedstrijd vierden de Ajax-spelers groot feest met de paar duizend Ajax-fans in het stadion. Frenkie de Jong gaf ook nog een interview met een grote lach op zijn gezicht.