Veel mensen bij herdenkingsdienst voor model Lotte van der Zee

Duizenden mensen zijn vandaag naar de Grote Kerk in Enschede gekomen om afscheid te nemen van model Lotte van der Zee. Zij overleed vorige week. In de kerk werd een herdenkingsdienst gehouden.

Lotte was lief voor iedereen. Ze ging met veel mensen om, iedereen hoorde erbij. ❀️ Deze dienst is voor haar. Met alle mensen, het licht en de kaarsen.

Vader van Lotte

In de kerk konden mensen de familie condoleren en sterkte wensen. Alle bezoekers kregen een zakje met zaadjes van een zonnebloem. Dat hebben haar ouders bedacht, omdat ze vinden dat Lotte altijd straalde. Net zoals een zonnebloem.

lotte_zee
Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebrokenπŸ’” Nogmaals willen we jullie allemaal bedanken voor alle steun en hartverwarmende berichten. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- Our pearl, our everything passed away on Wednesday evening March 6th at 22:47. It is incredibly surreal that our dearly beloved Lotte is not around us anymore. Our hearts are truly brokenπŸ’” We would like to thank you all again for all the support and heartwarming messages.

Lotte werd twee jaar geleden gekozen als mooiste tiener van de hele wereld. Ze kreeg iets meer dan drie weken geleden een hartstilstand tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk. Daarna lag ze in coma in het ziekenhuis.

Omdat ze zo jong was, gaan onderzoekers uitzoeken hoe het kan dat zij een hartstilstand kreeg. Dat komt namelijk bijna nooit voor bij jonge mensen.

Bekijk ook