Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Raymé en zijn vader voeden politiehonden op

Je ziet ze aan het werk als mensen vermist zijn of als misdadigers moeten worden opgespoord: speurhonden van de politie. In Nederland heb je 130 van zulke honden, en drie ervan wonen bij Raymé en zijn ouders.

De honden heten Silver, Summer en Spencer en ze hebben allemaal een eigen talent. Zo kan Spencer heel goed bloed ruiken en kan Summer mensen vinden die ergens bekneld liggen.

Voordelen en nadelen

De vader van Raymé moet de honden iedere dag trainen en wel vier keer per dag uitlaten. Daardoor is er niet altijd tijd om leuke dingen met het gezin te doen.

Soms is het jammer, want dan moet hij een weekje weg. Maar het is leuk als hij weer terug komt en leuk als je hem op tv ziet.

Raymé

Raymé vindt het ook leuk om mee te gaan met de trainingen. Zo kan hij met hond Summer goed verstoppertje spelen. Summer heeft hem dan meestal binnen 1 minuut gevonden! Je ziet het in de video hierboven.