Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Meghan, vrouw van prins Harry, is bevallen

Meghan Markle is bevallen van een jongetje. Ze is de vrouw van de Britse prins Harry. Het Britse Koningshuis maakte het nieuws bekend via Instagram. Harry is de kleinzoon van de Britse koningin Elizabeth.

sussexroyal
We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

Het jongetje is vanmorgen vroeg geboren. Vanmiddag praatte een blije prins Harry al even met journalisten. Hij zei dat het goed gaat met Meghan en de baby.

Het is de meest bijzondere gebeurtenis die ik mij kan voorstellen. Ik ben zo ongelofelijk trots op mijn vrouw!

Prins Harry

De baby heeft nog geen naam. Prins Harry zegt dat ze die nog moeten kiezen. Er is nog geen foto van de baby. Waarschijnlijk komt Meghan woensdag voor het eerst met hem naar buiten.

2309
Wat vind jij een leuke naam voor de baby van Meghan en prins Harry?

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Het koppel heeft nooit gezegd wanneer het kindje verwacht werd. Ook was van te voren niet duidelijk of het een meisje of jongetje zou worden. Harry en Meghan zijn vorig jaar getrouwd.

Bekijk ook