Nederland verliest van Portugal in finale Nations League

Het is het Nederlands elftal niet gelukt om de Nations League te winnen. Oranje ging in de finale tegen Portugal met 1-0 onderuit.

In de eerste helft lukte het beide ploegen niet om grote kansen te krijgen. Nederland speelde voorzichtig en de Portugezen vielen ook niet veel aan.

Goal

In de tweede helft werd de wedstrijd leuker om naar te kijken, maar kreeg Nederland ook gauw een goal tegen. De Portugees Gonçalo Guedes scoorde in de 60ste minuut met een hard schot.

Daarna ging Nederland op jacht naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet. Oranje kwam niet door de Portugese verdediging.