Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bijzonder: pandatweeling geboren in België

Babynieuws uit een dierentuin in België. Er is een reuzenpandatweeling geboren! Dat is behoorlijk bijzonder, want panda's kunnen maar een paar dagen per jaar zwanger worden.

Tweeling

De tweeling bestaat uit een jongen en meisje. Ze zien er nog klein en roze uit. Op Instagram schrijft de dierentuin dat ze supertrots zijn:

pairidaizaofficial
Pairi Daiza
❤️ Meet our Baby Boy and Baby Girl, panda twins born in Pairi Daiza yesterday. We couldn’t be more proud! #panda #pandas #pandasofinstagram #animalsofinstagram #animalshots #animallife #animallove #animallover #animallovers #animals #animaux #animali #animales #tiere #dieren #pairidaiza #belgium #belgium🇧🇪 #zoo #zoolife #bestzoo #bestzooeurope #bestzooever #wildlife #conservation #nature #naturephotography #photooftheday

De dierentuin in België heeft de moeder en vader-panda cadeau gekregen van China. Nederland heeft ook twee panda's gekregen, maar bij hen is het nog niet gelukt om zwanger te worden.

De baby's hebben nog geen namen. Weet jij iets leuks?

1089
Wat vind jij leuke namen voor een pandatweeling?

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook