Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Evie's video ging viral en ze verdiende meer dan 500 euro

Een video maken die daarna viral gaat en miljoenen keren wordt bekeken. Dat zouden veel mensen wel willen. Evie van 20 maakte zo'n filmpje. Ze filmde vorig jaar tijdens een harde storm.

Ik viel eerst zelf ook, en toen kwam er een groepje jongens aan. Toen dacht ik: 'dit gaat er grappig uitzien!'. Daarom filmde ik het.

Evie

Op social media werd het filmpje veel gedeeld. Een Amerikaans viral-bedrijf zag het filmpje ook. Zij wilden de video graag overnemen en stuurden Evie een bericht via Facebook. Via dat bedrijf verdiende Evie meer dan 500 euro met de video.

Wanneer gaat een filmpje viral? Wij vroegen het aan reclamemaker Ruben. Volgens hem zijn er geen regels, maar gebeuren deze drie dingen het vaakst viral:

  • Iets dat heel schattig is;
  • Een filmpje waarin iets helemaal misgaat;
  • Iets waar iemand veel moeite voor doet en dat wél lukt.

In de video hierboven hoor je hoe jij ook een viral kunt maken. Wij zijn benieuwd of jij het slim vindt om zo'n video te verkopen. Reageer op de stelling:

112
Het is slim om een viral video te verkopen.
Eens55.6%
Oneens44.4%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken