Nicki Minaj stopt met muziek maken

Zangeres Nicki Minaj is nog maar 36, maar gaat nu al met pensioen. Ze stopt met het maken van muziek omdat ze meer tijd wil doorbrengen met haar gezin.

Teleurgesteld

In interviews zei de Amerikaanse rapper al vaker dat ze wilde stoppen met haar carrière, maar nu gaat ze dat dus echt doen. Duizenden fans kunnen het nieuws niet geloven en zijn teleurgesteld dat Nicki stopt.

Op Twitter reageerde Nicki op de verdrietige reacties van haar fans. "Ik ben nog steeds hier. Nog steeds verliefd op jullie en dat weten jullie.", schrijft ze. Ook beloofde ze dat ze nog wel te horen zal zijn in haar podcast.

Nicki Minaj
@NICKIMINAJ
I’m still right here. Still madly in love with you guys & you know that. In hindsight, this should’ve been a Queen Radio discussion & it will be. I promise u guys will be happy. No guests, just us talking about everything. The tweet was abrupt & insensitive, I apologize babe ♥️🙏 https://t.co/eS0oHipwtg
3 jaar geleden

Nicki Minaj wordt gezien als een van de belangrijkste vrouwelijke hiphop-artiesten. Haar grootste hits zijn Starships en Anaconda.