Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Toptalent Xavi scoort met voetbal én op Insta

Supervoetbaltalent Xavi is pas 16 jaar, maar het gaat top met zijn carrière. Hij speelde al bij FC Barcelona en nu bij Paris Saint-Germain. Dit jaar tekende hij een contract voor drie jaar.

Xavi is niet alleen lekker bezig op het voetbalveld, hij is ook superpopulair op Instagram. Hij heeft zo'n 2 miljoen volgers. Hier zie je hem op de foto met een paar beroemdheden zoals Max Verstappen en Neymar:

xavisimons
Thank you, @F1 Paddock!! 👊🏽👊🏽👊🏽 | @neymarjr, @danialves, @maxverstappen1, @mariapedraza_ y @jaimelorentelo : : : : : : : : #F1 #Formula1 #racing #passion #f1paddockclub #experience #grandprix #track #motorsport #spanishgp #instasports #happysunday

Veel mensen waren verbaasd dat Xavi van Barcelona naar Paris Saint-Germain ging, maar hij heeft daar een goede reden voor. Bij de club mag hij al meespelen in het elftal onder de 19 jaar. Ook mag hij af en toe meetrainen met het eerste elftal.

Ik wil zo snel mogelijk doorstromen naar het eerste team.

Xavi Simons

Bekijk ook