Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Veel liefde voor gepeste Kiyan

Kiyan uit België kreeg haatreacties op een normale selfie op Instagram. Zijn zus was daar helemaal klaar mee en schreef dat op Twitter. En toen veranderde er ineens een heleboel.

Lenka
@lenkadelaet
Mijn broer (16) leeft al jaren met een depressie, wordt jaren gepest, werd al meerdere keren opgenomen in een jeugdpsychiatrie door doemgedachten en dan zie je als oudere zus deze reacties onder een foto die hij plaatste op instagram. Het enige wat ik kan doen is hiervan walgen
1 maand geleden

De tweet ging viral en de foto kreeg opeens tienduizenden likes en lieve reacties. Ook populaire YouTubers als Gio en Ronald Vledder zagen het bericht en reageerden.

Niemand, maar ook gewoon echt niemand gun je zulke reacties.

Ronald Vledder

Kiyan heeft een depressie en woont daardoor in een psychiatrische instelling voor jongeren. In het weekend is hij wel bij zijn familie in Antwerpen.

Superblij

Zijn zus vertelt dat hij superblij is met alle reacties. Hij heeft een heel weekend rondgelopen met een lach op zijn gezicht.

Wil jij ook iets aardigs zeggen tegen Kiyan? Hier is zijn post:

kiyan.dl
Kiyan De Laet
kiyan.dl
Laat dat privé maar