Stefan stopt bij StukTV

Stefan van StukTV is binnenkort niet meer te zien in YouTube-video's. Hij neemt een time-out en zegt dat hij even stopt met werken en stopt met social media.

Stefan schrijft bij een post op Instagram dat het niet zo goed met hem gaat. Hij zegt dat hij al een tijdje nergens meer zin in heeft en dat hij dat wil veranderen door even rust te nemen.

stefanstuktv
TIME OUT 24/7 - 365 dagen per jaar pieken. 7 jaar lang. Opdrachten. Series. Shows. Afspraken. Social Media. Privé. Een druk maar geweldig leven. Maar het gaat allemaal zooooo snel. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had. Niks voor mij! Dus tijd om daar iets aan te doen. Ik heb besloten om te stoppen met werken en om te stoppen met social media. Even pas op de plaats. Even tijd voor mezelf. Even offline. Wanneer ik precies terug kom kan ik op dit moment nog niet zeggen. Niet getreurd: we hebben al een hoop toffe dingen opgenomen waar ik nog gewoon bij ben. En Giel en Thomas gaan nu tijdelijk toffe dingen maken zonder mij. Tot snel! X Stefan

Onder de post wensen fans en bekende Nederlanders hem veel sterkte.

Stefan laat weten dat Giel en Thomas voorlopig wel doorgaan met video's maken. De afgelopen tijd zijn veel video's opgenomen waarin Stefan nog wel te zien is.

Bekijk ook