JJ Taylor Swift

Taylor Swift: 'Help, ik mag mijn eigen liedjes niet zingen!'

Zangeres Taylor Swift is boos. Volgens de zangeres mag ze bij een groot optreden een deel van haar eigen nummers niet zingen. Ze deelde daar gisteren een boos bericht over op Twitter.

In de tweet schrijft ze: 'Ik weet niet wat ik anders moet doen.'

Taylor Swift

@taylorswift13

Don’t know what else to do https://t.co/1uBrXwviTS

Afbeelding bij tweet

14 november 201900:35

Taylor Swift heeft haar eerste 6 albums gemaakt bij een platenmaatschappij. Dat is een bedrijf dat muzikanten helpt om hun muziek uit te brengen en dat daar geld mee verdient. Toen Taylor bij het bedrijf wegging, hielden zij de rechten van haar muziek.

Volgens Taylor mag ze haar oude nummers niet meer zingen tijdens optredens en mogen ze niet worden gebruikt in een nieuwe documentaire over haar.

Geld

De bazen van het label zeggen dat haar verhaal niet klopt. maar zeggen niet hoe het volgens hen wel zit. Deskundigen denken dat het vooral met geld te maken heeft.

Bij haar nieuwe platenmaatschappij heeft Taylor het anders aangepakt. Daar heeft ze een contract getekend dat ze zelf alle rechten van de muziek houdt.

Het is nog onduidelijk of er voor Taylor iets verandert. Op social media krijgt ze veel steun van fans en andere artiesten.