Gaan Matheu en zijn dansers winnen?

Vandaag is de finale van het Junior Songfestival. Matheu, Milan, Abel, Simon en Ryvano zijn er helemaal klaar voor. Gisteren waren de laatste repetities en die gingen hartstikke goed.

Stemmen

Om 16.00 uur kun je live kijken naar de finale van het Junior Songfestival op NPO Zapp, maar je kunt nu al stemmen voor Matheu via deze site.

De online stemmen tellen voor 50 procent mee. De andere helft wordt bepaald door de vakjury. Alle deelnemende landen hebben 1 deskundig die in de vakjury zit.

Stemrondes

Er zijn 2 stemrondes. De eerste ronde is nu open en sluit vanmiddag om 16.00. Dus precies wanneer de live show begint. Wanneer alle landen hebben opgetreden opent de tweede stemronde. Deze is maar 15 minuten open. Daarna worden de stemmen geteld en weten we op Nederland de winnaar is.

Wij zijn benieuwd of jij denkt dat het de jongens gaat lukken. Reageer op onze stelling hieronder.

498
Nederland gaat het Junior Songfestival winnen.
Eens62.7%
Oneens37.3%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Anne deed vorig jaar mee aan het Junior Songfestival samen met Max en zij is vanavond degene die de punten mag weg geven namens Nederland. Wij spraken haar nog even vanmiddag over Matheu en de 12 punten.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bekijk ook