Laurent (9) stopt met studie na ruzie met universiteit

Laurent van 9 is gestopt met zijn studie aan de Technische Universiteit van Eindhoven. De oorzaak is een ruzie met de universiteit.

Hoe het precies zit, is niet duidelijk. Wel zijn de ouders van Laurent en de universiteit het helemaal oneens met elkaar.

Vals spelen

Zijn ouders zeggen in de krant Het Parool dat de universiteit niet eerlijk is geweest. Volgens de universiteit had Laurent vals gespeeld bij een studie-opdracht. Maar dat heeft Laurent volgens zijn ouders nooit gedaan.

Hij zou ook gezakt zijn voor een mondeling examen, dat Laurent niet eens had gehad.

De vader van Laurent

Verder zijn de ouders en de universiteit het oneens over het moment waarop Laurent zou afstuderen. Het doel van Laurent was om voor zijn 10e verjaardag af te studeren. Maar volgens de universiteit was dat niet mogelijk.

Jongste?

Laurent was druk bezig om de jongste ooit te worden die zijn opleiding zou halen. Die opleiding is Electrical Engineering. Dat heeft te maken met het gebruiken van elektriciteit op allerlei manieren.

Vier maanden geleden spraken we nog met Laurent. Toen ging het een stuk beter:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bekijk ook