Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Radio-dj die fietser aanreed heeft veel spijt

Dj Daniël Lippens van 538 heeft spijt van zijn acties. Hij heeft met zijn auto een fietser aangereden en zond dit live uit. Ook brak hij heel veel van andere verkeersregels. Voor straf mocht hij een week geen radio maken.

Aan verslaggever Bart vertelde hij vandaag dat hij behoorlijk veel spijt heeft van zijn actie.

Ik moet het goede voorbeeld geven en niet meer zo stom doen. Ik ga bewuster achter het stuur zitten en meer nadenken over waar ik nou mee bezig ben.

Daniël

Het filmpje is online veel te zien. Je ziet daar hoe Daniël erg gevaarlijk rondrijdt op de weg. Ook al heeft hij er spijt van, deskundigen zijn niet blij. Zij zien de dj namelijk als een voorbeeld voor kinderen. Het is volgens hen dus extra dom dat hij zich zo gedraagt.

Het opnemen van vlogs in de auto is heel gevaarlijk. Je let niet meer op het verkeer en dan kunnen er ongelukken gebeuren.

Verkeersdeskundige

Daniël heeft met organisaties moeten praten over wat hij fout deed. Voor zijn straf moet hij ook een speciale podcast maken over veiligheid in het verkeer.

Bekijk ook