Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Filmsterren krijgen tas met cadeaus van 200.000 euro

Morgenavond worden de Oscars uitgereikt in Amerika. Dat zijn de bekendste filmprijzen van de wereld. Ieder jaar worden de acteurs, actrices en filmmakers die kans maken op zo'n prijs flink verwend met een tas vol cadeaus. Dit jaar zijn al die cadeaus meer dan 200.000 euro waard, en nog nooit eerder was dat zoveel.

Luxe reis met een schip

In de tas zitten ongeveer 80 cadeaus. Het duurste cadeau is een luxe vakantie van 12 dagen op een schip. Ook een gezichtsbehandeling die je jonger moet laten lijken en een elektrische sigaret van goud zitten in de tas.

De maker van de tas plaatste deze foto op Instagram. Daarop zie je een paar cadeaus:

lashfary
Studio City, California
25 city satellite media tour this morning talking about the state of my fabulous Everyone Wins Nominee Gift Bag.

Volgens de bedenker willen grote bedrijven graag dat hun spullen in de tas zitten, omdat erg beroemde acteurs en actrices de cadeaus krijgen. De filmprijzen worden morgen uitgereikt in de stad Los Angeles. In de categorie Beste animatiefilm gaat het tussen How To Train Your Dragon: The Hidden World, Toy Story 4, Klaus, I Lost My Body en Missing Link.

1530
Welke film verdient volgens jou een prijs?
Favoriet maken