NikkieTutorials wordt online presentator Songfestival

YouTuber NikkieTutorials krijgt een belangrijke rol bij het Songfestival. Ze wordt de online presentator. Ook zal ze te zien zijn op televisie, bij de twee halve finales en de finale van het festival.

Ze maakte het zojuist bekend op haar kanaal. Nikkie gaat een YouTube-serie maken met de deelnemers van het Songfestival. In deze video vertelt ze erover:

nikkietutorials
please watch the video for some important news I have to share with you! 🎤🇳🇱✨ @itsduncanlaurence thank you for joining me 😍 @eurovision @songfestival.avrotros

Nikkie zegt dat ze zich vereerd voelt en dat ze er altijd van droomde om bij het festival te helpen.

Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival!

Nikkie

De halve finales van het Songfestival zijn op 12 en 14 mei, de finale is op 16 mei. Het evenement wordt gehouden in Ahoy, Rotterdam. Voor Nederland doet Jeangu Macrooy mee. Zijn lied is nog niet bekend.

De andere drie presentatoren waren al eerder bekend. Dat zijn Edsilia Rombley, Jan Smit en Chantal Janzen. Kort geleden kwamen ze voor het eerst in actie:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Bekijk ook