Zo bedacht Tones and I wereldhit Dance Monkey

Zo bedacht Tones and I wereldhit Dance Monkey

Noortje ging met jullie vragen langs bij Tones and I. De zangeres scoorde met Dance Monkey een van de grootste hits van 2019. Het nummer werd meer dan een miljard keer gestreamd op Spotify en op YouTube meer dan 750 miljoen keer bekeken.

Jullie waren natuurlijk heel benieuwd hoe ze die wereldhit heeft bedacht en hoe het is om in één keer zo bekend te worden. Een jaar geleden zong ze nog op straat en nu treedt ze over de hele wereld op.

Eerst kwam hij op 1 in Australië. Dat was crazy en ik moest huilen. Daarna ging het de hele wereld over. Maar ik ben nog steeds dezelfde persoon hoor.
Tones and I

Aan Noortje vertelt ze ook dat ze vroeger is gepest en dat ze nu nog steeds last heeft van pestkoppen.

Je denkt misschien dat pesten klaar is als je van school gaat, maar nu maken mensen me belachelijk om hoe ik eruit zie en hoe ik zing. Ik kijk nu niet meer op social media.
Tones and I

Om iets tegen pesten te doen wil ze dit jaar een anti-pest-tour organiseren, zodat ze echt iets kan veranderen. Niet alleen voor kinderen die gepest worden, maar ook voor de pestkoppen. Volgens Tones and I zijn die meestal ook helemaal niet gelukkig.

Het hele interview waarin Tones and I jullie vragen beantwoordt zie je in de video hierboven.