Wow: Een 'de vloer is lava'-parcours door je huis

Het lijkt wel een domino parcours waarbij honderden steentjes achter elkaar omvallen. Deze wereldkampioen freestyle-skiën uit Zwitserland brengt het apenkooien van gym naar een nieuw level.

Net als veel andere mensen zit hij thuis vanwege het corona-virus. Maar hij wil wel in beweging blijven. Daarom bedacht hij een heel parcours door zijn huis. Met trampolines, ballen, een hoverboard, wc-rollen en zijn eigen meubels probeert hij de grond niet aan te raken, want de vloer is lava!

En hij doet het niet alleen om zijn volgers op Instagram te vermaken. Voor elke like die hij krijgt, wil hij 1 cent doneren voor de strijd tegen het corona-virus.

Hier kun je de video bekijken:

andriragettli
Flims, Switzerland
Floor is lava - STAY AT HOME PARCOUR‼️🔥 For every like I get, I will donate 1 cent to the World Health Organization (WHO) to support the fight against Covid-19. We are in this together. Please don’t try this at home, it was only made to entertain you! #DontTryThisAtHome #StayAtHome #Parcour #FloorIsLava #WorkOut #RealMadrid #HomePro #StayActive #LivingRoomsGotTalent #rmfansencasa