Het gaat weer ietsje beter met oud-Ajax-speler Nouri

Oud-speler van Ajax Abdelhak 'Appie' Nouri ligt niet meer in het ziekenhuis, maar wordt sinds kort thuis door zijn familie verzorgd. Dat vertelde de familie van Nouri tijdens een speciale televisie-uitzending van De Wereld Draait Door.

Volgens zijn broer gaat het iets beter met hem. De familie kan soms zelfs een beetje communiceren met hem. Hij reageert dan door even zijn wenkbrauwen op te trekken.

Hij ligt niet meer in coma. Hij kijkt voetbal mee en geeft soms een glimlach. Dat betekent veel voor ons.
Abderrahim Nouri, oudste broer van Abdelhak

Het huis van Nouri is speciaal verbouwd om hem de beste zorg te kunnen geven. Er is altijd iemand bij hem. Zijn vader Mohammed Nouri gelooft dat zijn zoon nog beter kan worden.

Robin van Persie

@Persie_Official

Wat een emotionele uitzending van #DWDD. 45min met een brok in m’n keel gezeten. Mooi en terecht eerbetoon aan de voetballer & mens Abdelhak Nouri en zijn familie en vrienden. Complimenten ook aan Matthijs van Nieuwkerk, we gaan je missen met #DWDD. https://t.co/fyOa8l0NXA

Afbeelding bij tweet

26 maart 202020:31

Ook Nouri's voetbalvrienden Frenkie de Jong, Steven Bergwijn en Donny van de Beek waren in de studio aanwezig. Samen haalden ze herinneringen op. Nouri speelde volgens Bergwijn in de F-jes van Ajax al de sterren van de hemel en Van de Beek was vaak bij Nouri thuis.

De hele uitzending van De Wereld Draait Door zie je in de video hieronder:

Hoe gaat het met Abdelhak Nouri nu?