Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Stefan van StukTV vertelt over zijn time-out

Stefan van StukTV voelde zich vaker slecht dan goed. Hij was helemaal overwerkt. In november besloot hij daarom om een pauze te nemen: geen werk, geen video's en geen Instagram. Bart zocht hem op om over die periode te praten.

Hij vertelt dat hij een tijdje bijna niks meer kon en ook zijn bed niet meer uitkwam.

Ik heb nu een tatoeage van een bed. Die heb ik genomen nadat ik een vier dagen achter elkaar in bed heb gelegen.

Stefan

Stefan voelde veel druk door zijn werk en vanwege social media. Hij was bang dat mensen hem niet meer leuk zouden vinden, als hij niet regelmatig dingen zou posten.

De beslissing om even te stoppen met StukTV was moeilijk.

Ik vond gênant. Het werk is zo leuk en toch is het te zwaar geworden.

Stefan

Tijdens zijn time-out besloot hij helemaal offline te gaan. Stefan haalde zijn hele instagram leeg, ging meer sporten en rustte heel veel uit.

Dat hielp enorm en hij gebruikt social media inmiddels heel anders.

Ik post nu alleen dingen die ik zelf echt wil. Ik voel niet meer die druk en ben mij bewust dat niet alles op social media echt is.

Stefan

Nu gaat het gelukkig veel beter met Stefan en hij maakt weer video's met met Giel en Thomas. Zo maakt StukTV iedere vrijdag een live-show voor iedereen die veel thuis moet zetten vanwege het corona-virus.

Bekijk ook