Jasmijn en Teun ook in de finale van de Jeugdjournaal Wedstrijd

Deze week maken we iedere dag twee finalisten van de Jeugdjournaal Wedstrijd 2020 bekend. Vandaag zijn dat Jasmijn en Teun.

Jasmijn

Jasmijn is 10 jaar en woont in Breda. Op tv kijkt ze het liefst naar de serie De Regels van Floor, later wil ze graag dierenarts of actrice worden, en ze zou wel voor een dagje haar beste vriendin willen zijn. Toneelspelen vindt Jasmijn heel leuk en ze krijgt zelfs toneelles.

Jasmijn heeft voor haar filmpje haar broertje geïnterviewd. Hij heeft misschien dyslexie en wordt hier nu op getest:

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

Teun is ook 10 en komt uit Muiden. Later wil hij graag piloot of dj worden. Hij wil dan ook wel een dag met Martin Garrix ruilen. Verder speelt hij gitaar, vindt hockeyen en voetballen erg leuk en is hij fan van Ajax. Zijn lievelings-emoji is het oranje hartje. Die gebruikt hij vaak bij het appen met zijn vriendinnetje.

In het filmpje van Teun interviewt hij Danny Ghosen. Dat is een journalist en presentator en hij heeft meegedaan aan het programma Expeditie Robinson:

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

De finale is op 19 april. De winnaar van de Jeugdjournaal Wedstrijd mag een dag als verslaggever op pad met een cameraploeg van het Jeugdjournaal. Morgen maken we weer twee finalisten bekend.