Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Games Animal Crossing en Brawl Stars extra populair

Nu veel kinderen thuiszitten, wordt er heel veel gegamed. Vooral games die je samen met kinderen kunt spelen zijn populair, zoals Animal Crossing en Brawl Stars.

Brawl Stars is een gratis game voor op de tablet of smartphone. Net zoals in bijvoorbeeld Fortnite is het doel van het spel om alle tegenstanders uit te schakelen en als laatste over te blijven. Het spel heeft verschillende game-modes en gebruikers kunnen telkens nieuwe poppetjes ontgrendelen.

De nieuwste versie van het spel Animal Crossing, New Horizons, is een betaalde game voor de Nintendo Switch. Spelers worden gedropt op een onbewoond eiland waar ze zelf een nieuw bestaan opbouwen. Ze beginnen met niks en kunnen op hun eigen manier het eiland omtoveren tot een paradijs.

Volgens YouTuber Game Bawz is het leuke aan de spellen dat je het met vrienden kan spelen. En omdat veel kinderen nu lang thuis zitten, is er alle tijd om de spellen onder de knie te krijgen.

1650
Op welke spelcomputer game jij?
Nintendo Switch19%
Playstation 428.3%
Xbox One6.9%
Computer20.2%
Een andere spelcomputer25.7%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken

Bekijk ook