Noek en Isabelle zijn finalisten van de Jeugdjournaal Wedstrijd

Deze week maken we iedere dag twee finalisten van de Jeugdjournaal Wedstrijd 2020 bekend. Vandaag zijn dat Noek en Isabelle.

Noek is 11 jaar en komt uit Denekamp. Haar hobby's zijn tekenen en volleybal. Ze wil later het liefst mode-ontwerper worden, maar presenteren vindt ze ook leuk. Haar lievelingsemoji is die met tranen van het lachen.

Voor haar filmpje ging ze naar een ijssalon in de buurt. Vanwege het corona-virus moet het ijs dat op de boerderij wordt gemaakt met de auto worden opgehaald.

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

Isabelle is 10 jaar en komt uit Haarlem. Haar hobby is tekenen. Dat doet ze nu soms samen met een vriendin via de telefoon. Verder zit ze sinds kort op basketbal. De leukste emoji vindt ze de drol met oogjes. Isabel vindt het menselijk lichaam heel interessant en dan vooral bloed. Daarom wil ze later graag bloedonderzoeker worden.

Voor haar reportage videobelde Isabelle met een restauranthouder over de corona-maatregelen. Hoe moet dat nu met zijn zaak?

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

De finale is op 19 april. De winnaar van de Jeugdjournaal Wedstrijd mag een dag als verslaggever op pad met een cameraploeg van het Jeugdjournaal. Morgen maken we weer twee finalisten bekend.