Milan en Emma zijn de laatste twee finalisten

Deze week hebben we iedere dag twee finalisten bekendgemaakt voor de Jeugdjournaal Wedstrijd. Vandaag komen daar de laatste twee bij: Milan en Emma.

Milan

Milan is 11 jaar en woont in 's-Heerenberg in Gelderland. Hij vindt het leuk om muziek te luisteren, piano te spelen, filmpjes te maken en te goochelen. Hij wil daarom wel een dag ruilen met illusionist Victor Mids van het programma Mindf*ck. Milan doet mee met de Jeugdjournaal Wedstrijd omdat hij later graag journalist wil worden.

In zijn filmpje interviewt Milan mensen op straat. Hij is benieuwd of zij zich zorgen maken over het corona-virus:

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

Emma is 9 jaar en komt uit Tilburg. Ze houdt van paardrijden, zingen en dansen. Later wil ze graag dierenarts worden. Ze speelt graag de spellen Roblox en Star Stable en kijkt vaak naar filmpjes van Dylan Haegens. Emma zou graag willen ruilen met vrienden van haar moeder die op een boerderij in Australië wonen. Ze vindt Australië namelijk heel erg mooi.

In Emma's filmpje interviewt ze een ruiter over een paardrijwedstrijd die binnenkort gehouden wordt:

Deze video is niet meer beschikbaar, Sorry!

De finale is op 19 april. De winnaar van de Jeugdjournaal Wedstrijd mag een dag als verslaggever op pad met een cameraploeg van het Jeugdjournaal. In totaal zijn er 10 finalisten. Hieronder kan je nog eens kijken wie dat zijn.