Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Groep 8-kinderen maken een film in plaats van een musical

De dag dat de eindmuscials van groep 8 zouden zijn komt steeds dichterbij. Maar omdat de scholen nog steeds gesloten zijn, is de kans heel groot dat die niet doorgaan. Veel scholen vinden dit jammer, en bedenken originele plannen om toch nog iets leuks te doen.

Film

Lulu uit Amsterdam zit ook in groep 8 en zou eigenlijk een musical maken met haar klas. Haar school bedacht het idee om een film te maken in plaats van een musical. De kinderen krijgen een film-script opgestuurd en moeten de scènes zelf thuis filmen.

Ik vond het leuker om te doen dan verwacht. Wel lijkt een musical me leuker, want dat doe je samen en deze film maken doe je alleen.

Lulu

Rafael uit Utrecht zou ook een musical maken en keek hier al het hele jaar naar uit. Zijn klas maakt nu ook een film en ze oefenen door met elkaar en de meester te videobellen.

Ik vind het wel jammer dat we niet samen oefenen. Maar ik ben ook wel blij dat het toch doorgaat. Dit is wel beter dan helemaal geen musical.

Rafael

Wat vind jij? Is een film maken een goede oplossing?

290
Een groep 8-film maken is net zo leuk als een musical.
Eens47.9%
Oneens52.1%

Je kunt niet meer reageren

Favoriet maken